Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Terra Cycle Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere camion cu macara
Brand
SCANIA FASSI F660
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inchiriez camion cu macara

- Ridica 20t la baza
- Bratul - 24m lungime
- Platforma din spate - 6.2 m lungime

Pretul se calculeaza la ora, in functie de durata proiectului dumneavoastra, distanta si capacitatea de incarcare, etc astfel incat sa va oferim un pret corect.

Avantaje:

- Transport asigurat la / de la locatia clientului in conditii de maxima siguranta.
- In pret este inclusa manipularea macaralei de catre unul din operatorii nostri. Aveti garantia ca este autorizat si are o vasta experienta in acest domeniu.

Sunati la numerul: +40 765 495 934. Ne bucuram ca echipamentele noastre sa ajute la cladirea viitorului dumneavoastra.

Firma a fost infiintata in 2017.

Inchiriem masini, utilaje, echipamente pentru constructii; transportam marfuri; colectam si transportam vehicule avariate; cumparam instalatii electrice de autovehicule in vederea reciclarii, etc.

In domeniul constructiilor, si in special in cazul proiectelor mari, pentru manipularea si transportul materialelor voluminoase este nevoie adesea de o macara de inchiriat sau o automacara de inchiriat. Sunt echipamente performante, puternice, care va ajuta sa economisiti forta de munca si timp. Automacaralele sunt ideale pentru santierele in care accesul macaralelor cu senile sau al macaralelor turn este limitat. Se pot deplasa rapid la punctul de lucru, sunt usor de instalat si de manevrat. Daca sunteti in cautarea unui utilaj de inchiriat in Constanta sau a unui utilaj de inchiriat in Agigea, in parcul nostru auto veti gasi toate dispozitivele necesare. Cu ajutorul macaralelor si a automacaralelor veti putea manevra in siguranta orice tip de marfa pe santier sau in spatiile de depozitare.

De la firma noastra puteti inchiria si stivuitoare, generatoare si alte echipamente.
Din Gura in Gura